Ofertë!

LED tavëll duhani për makinë

L1000

Një tavëll / shpuzore shumë e bukur për veturë, gjithashtu e përshtatshme si ruajtje për sende të vogla në rastin e jo-duhanpirësve. Dizajn i bukur dhe cilësi e mirë, me çmim të pabesueshëm!

  • Matte e zezë që i përshtatet pothuajse çdo dizajn të brendshëm të automjetit
  • Kapaku u mbyll hermetikisht në mënyrë që aroma e duhanit mos ndjejët
  • Me hapjen e kapakut, ndriçon LEDi
  • Nga plastika shumë e fortë dhe e ngurtë rezistente ndaj nxehtësisë
  • Ajo gjithashtu mund të shërbejë si një depo për gjëra të vogla, nëse personi është jo-duhanxhi
  • Përdor bateri standarde  si të orës
  • Përmasat: 9 x 6.6cm
Sasia: