Ofertë!
,

Kamerë e përparme për në makinë


Kamera fiksohet në pasqyrën ekzistuese të makinës dhe regjistron çdo gjë që ndodh në rrugë.

 • Shfaqje në modalitetin “foto në foto”
 • Rezolucion i lartë 1920x1080P
 • Rrotullimi i kamerës 170° kap videot e qarta dhe në mënyrë automatike rregullon qartësinë e saj dhe regjistrimet edhe natën do të jenë te qarta.
 • G-Sensor: vepron si një kuti e zezë, kur ndodh një aksident me makinë, rekordi ruhet automatikisht dhe nuk fshihet
 • Përshtatet me lehtësi në / në vend të pasqyrës ekzistuese të makinës
 • Format video H.264 / MOV
 • Format imazhi JPEG; bën foto
 • Madhësia e ekranit 4.3 ” TFT
 • Mënyra e natës: opsionale
 • Regjistrimi i zërit / Webcam
 • Temperatura e punës: -20 ℃ ~ 70 ℃
 • Lagështia e operimit: 15-65% RH
 • Tensioni: 12-24V / 2A
 • Kartë TF deri në 32GB (nuk përfshihet në ofertë)
 • Instalim i thjeshtë, bashkëngjitni atë në ose në vend të pasqyrës ekzistuese  dhe lidheni atë me një burim energjie – për të cilin ju merrni një kabllo të përshtatshme

L2700 L5000

WhatsApp
Dërguar