Ofertë!
,

Full HD Kamerë për në makinë 1080p


Kamerë e shkëlqyer për të regjistruar cdo moment gjatë udhetimit me makinën tuaj

 • sensor të lëvizjes
 • Ekran HD 2.7 ” TFT
 • 1080p Full HD
 • xhiron me shpejtësi të lartë,ekrani mbështet kohën reale dhe datën e video,Regjistron automatikisht pasi makina është aktivizuar
 • xhirim të natës:2 dioda të integruara infra të kuqe; në dritë të ulët, regjistron detaje më të vogla që normalisht nuk shihen gjatë natës gjatë drejtimit të automjetit
 • funksionin e regjistrimit gjatë ngarkimit, regjistrimeve video me cikle loop-pa ndërprerje, fshirjen e dosjeve të vjetra dhe incizimin e automatike të re
 • fokus automatik
 • Këndi ultra-i gjerë i kamerës 140 °
 • i ndërtuar në mikrofon dhe folës
 • mini SD kartelë kujtese deri në 32GB
 • kur memoria është e përfunduar, fillon automatikisht regjistrimin nga fillimi në regjistrimet e vjetra
 • me vakum lidhët në çdo sipërfaqe të sheshtë
 • fillon regjistrimin nga momenti i fillimit dhe mbarimit të automjetit kur automjeti është i fikur dhe pasi të jetë instaluar, nuk duhet të shqetësoheni për të kaluar
 • punon me makinën stacionare, ose jashtë makinës, duke lidhur me një bateri të jashtme 12V / 24V
 • në rastin e një aksidenti, vepron si një kuti e zezë në aeroplanë – imazhet dhe zëri regjistrohen në kujtesën e kamerës dhe mund të arrihen direkt duke lidhur kamerën me një televizor me rezolucion të lartë LED ose mund të kopjohet në kompjuterin tuaj nëpërmjet një lidhje USB 2.0

Kamera ju lejon të merrni situata të padëshiruara lëvizëse nga këndvështrimi i shoferit, të bëni vetë dhe makinën tuaj!
Kamera është ngritur në xhamin e përparme me një mbajtës vakumi dhe është i lidhur me rrymën në zonën më të lehta.

L2750 L5000

 • HD 1280×720; 848×480; 640×480; 320×240 .AVI
 • Formati i imazhit: 12M; 10M; 8 milion; 5M; 3M; 2M HD; VGA; 1.3. JPEG
 • Sensor CMOS 5MP
 • Funksionet: Fotografim, xhirim,  G-sensor
 • Audio: Mikrofoni i integruar
 • Kendi i lentes: 140º
 • punon me mini SD card memori  deri në 32Gb
 • ndërfaqe USB
 • Bateri të integruar 600mAh
 • Madhësia e ekranit LCD 2.4 “
 • Gjuhët: anglisht, frëngjisht, spanjisht, italisht, kinezisht, rusisht, japonisht, koreanisht, gjermanisht
 • Aksesorët: Kabllo USB, ngarkues për në makinë
 • Dimensionet 90 x 50 x 15mm
 • Pesha 150 gr
WhatsApp
Dërguar