Ofertë!

AKCION: 3D zmadhues të ekranit për telefonin celular – 2 për 1000L!


Një ekran zmadhues 3D portativ për telefonat celularë që ju lejon të shijoni filma, video klip, lexim! Teknologji kreative dhe inovative, madje deri në 3 herë më të mëdha dhe më të qarta!

  • Përmasat: 15,5 x 18cm
  • Material: ABS
  • Përdor zmadhimin e HD, pa energji dhe rrymë
  • E shkëlqyeshme për udhëtime, të lehta dhe kompakte, gjithashtu mbron shikimin edhe gjatë përdorimit afatgjatë të telefonit

L1000 L2200

WhatsApp
Dërguar