Ofertë!

3 në 1 USB memorie flash për iOS, Android, PC(32GB)

L1700

 • Me lehtësi lironi memorjen e telefonit tuaj pa humbur të dhëna!
 • Transferoni të dhënat nga telefoni juaj iOS ose Android në një flash drive ose PC pa iTunes ose softuer tjetër.
 • USB 3.0 siguron transferim të shpejtë të  dhënave
 • Një Flash Drive të vogël, të lehtë dhe kompakt qe mund të mbani kudo
 • 32 GB memorje
 • Shkarkoni aplikacionin e menaxhimit të Flash Drive
 • Lidhet drejtpërdrejt me iOS tuaj duke përdorur ndërfaqen Micro USB
 • Ai gjithashtu lidhet drejtpërdrejt me një PC duke përdorur USB
 • Port USB + port Android në njërën anë, portë iOS në anën tjetër

Specifikimet:

 • Për iOS (iPhone 5,6,7,8, X, XR, XS) iPad, Android, type-C, tablet, PC, TV, etj.
 • Telefoni ose tableti juaj duhet të mbështesin USB OTG (ose një term tjetër host të USB).
 • Shihni specifikimet për telefonin ose tabletin tuaj.
 • Shpejtësia: 85 MB / s leximi 35 MB/s e shkrimit
 • Formati: Music: m4a, aiff, caf, mp3, wav/ Image: gif, jpg, png,jpeg/ Video: avi, flv, m4v, mkv, mov, mp4, rmvb / Document: doc, ppt, xls, xlsx, pdf, html, txt
 • Dizajn modern, praktik
 • Dimensionet: 5.4 x 2.2 x 0.8 cm
Sasia:
Kategori: