Ofertë!

bTall – Shtrojë për lartësim… deri 5cm ma të lartë!

L1750

  • Deri me 5cm më të lart
  • Rezultatet instant
  • lehtë për t’u përdorur
  • të rahatshme për përdorim
  • 5  nivele të ndryshme – ju vendosni se si ju doni të jetë lartësija e juaj
  • Për gratë dhe burrat
  • Mbështet të gjitha kilogramet
Sasia:
Kategori:

Përshkrim

Tall-ndihmojn për lartësi duke përdorur sistemin e ri revolucionar që shton deri në 5 cm në lartësi menjëherë! Fishekët janë 100% të matur kështu që askush nuk do të din se ju keni të veshur ato!
Produkti bTall është e rehatshme, në sajë të një materiali shumë fleksibil xhell e cila është projektuar për të reduktuar peshën e këmbës kur ecim. Ky sistem është mjaft i fortë për të mbështetur peshën tuaj, dhe në të njëjtën kohë jan mjaft të butë dhe të rehatshme për udhëtimin tuaj.
Me fishekë bTall ju mund të rrisni lartësinë tuaj gradualisht në varësi prej modelit të këpucës që e keni veshur. Janë perfekte për të dy gjinit burrat dhe gratë dhe mund të vihet në të gjitha aspektet e këpucë dhe atlete.