Ofertë!

Active Bright – qymyr aktiv për zbardhjen e dhëmbëve


Mënyra e shëndetshme dhe e natyrshme për zbardhjen e dhëmbëve!

  • heq pllakën e dhëmbëve, bakteret në zgavrën e gojës dhe ndihmon zbardhjen e dhëmbëve
  • parandalon sëmundjen e gomëve
  • përmban kokos dhe qymyr druri të aktivizuar, pa kimikate dhe toksina
  • ka shije mente/pepermint
  • për frymë të freskët, dhëmbë të shëndetshëm dhe të bardhë
  • siguron shëndet të mirë oral dhe normalizon ekuilibrin e pH në gojë
  • i përshtatshëm për përdorim të përditshëm
  • pesha: 24g

Metoda e përdorimit:

Në pastrim të bukur, dhëmbët e larë, me një furçë të lagur merret nga qymyri drurit dhe aplikohet mirë në dhëmbë. Mbani për 3-5 minuta, pastaj lani. Qymyri aktivizuar zbardhë dhëmbët duke thithur pllakën dhe njollat që shfaqen në dhëmbë. Një zgjidhje ekonomike dhe natyrore për një buzëqeshje të shëndetshme dhe të shkëlqyeshme.

L1650 L3250

WhatsApp
Dërguar