Ofertë!

Tifoz USB portativ / freskues ajri

L2200

  • Fuqia: 2.5W
  • Përmasat: 115 x 110 x 135 mm
  • Pesha: 300gr.
  • I përshtatshëm për dhoma të vogla, prodhon ajër të freskët dhe të këndshëm

Pako permban :

  • tifoz/ventilator
  • Pllakat me aromë
  • Kabllo USB

Ditët e nxehta në muajt e verës janë të vështira për t’u toleruar pa ftohje.Nëse jeni duke udhëtuar, atëherë ju jeni në gjendje ta merrni me vete sepse funksionon në një port USB.Kompakt dhe i lehtë për ta mar me veti. Diffuser aromatik që ju lejon të përdorni vajin ose aromën tuaj të preferuar aromatike në një bazë uji. Kjo pajisje ju jep kënaqësi dhe ajër të këndshëm në një dhomë që keni zgjedhur me një përqindje të ajrit të lagësht gjatë përdorimit. Mund të rregullohet niveli i lagështisë dhe drejtimi i ajrit.

 

Sasia:
Kategori: