Ofertë!

Smart Swab – Pajisje spirale për pastrim te veshët

L999

Smart Swab është një pastrues i butë dhe spiral për veshët tuaj, kështu higjiena e veshëve tuaj do të jetë në nivelin më të lartë.

  • pastron bute dhe tërësisht veshët tuaj
  • pa shkaktuar dëme dhe dhimbje, kundrzi pambukët të zakonshme për veshët që janë të dëmshme për të përdorur
  • 16 pajisje spirale që janë të lehta për t’u pastruar
  • një spirale e butë e sigurt e vendosur në fillim të shkurorëzimit të zgjuar shkon në një distancë të caktuar në zgavrën e veshit për të pastruar veshët pa u shkaktuar dhimbje, infeksione, dëgjim të dëmtuar dhe probleme shtesë
  • vetëm vënë atë në veshin tuaj dhe kthejnë atë
Sasia:
Kategori: