Ofertë!
,

Pajisje vetë-mbrojtëse kundër qentë endacakë dhe sulmuesve


Pajisje mahnitëse elektroshoke – pajisje mbrojtëse e vetme që përdor tension të lartë për të parandaluar një sulmues ose kundër qenve endacakë.

Përparsijat:

 • Frekuenca e lartë e zërit nga i cili qenët ikin.
 • Aktivizohet me një buton shtesë – të sigurt për mbajtje
 • Parandalon një sulmues nëpërmjet një shtrese veshjesh prej 25mm
 • Bateri të integruar e litiumit, rrimbushët nëpërmjet kabllit
 • Për njerëzit mbi 18 vjet. – rreptësisht për vetë-mbrojtje personale; përdorimi i duhur është përgjegjësi e blerësit
 • 2000 Kv
 • Dimensionet: 10 x 4cm
 • Peshë: 100g.
 • Material: polimer
 • klasa grevë: klasa e parë; në hapësirën ndërmjet elektrodave krijohet një hark prej 15,000,000 volt

L1700 L2450

 • Prekja e një personi të caktuar me pajisje elektrike shpejt e çaktivizon sulmuesin. Megjithatë, meqenëse tensionet nuk janë shumë të larta, nuk shkaktohen dëmtime të përhershme ose serioze, të dëmshme për shëndetin.
 • Energjia e pajisjes depërton në muskujt me një frekuence të ndryshme nga valët e pulsit të trurit. Kjo energji vetëm i frenon grupet e muskujve nervor dhe si pasojë e rëndon lëvizjen dhe balancën e sulmuesit, i cili është në një gjendje pasive dhe konfuze për disa minuta. Ky lloj i pajisjes vetëmbrojtëse nuk ka pasoja të rëndësishme për zemrën dhe organet e tjera.
 • Në momentin e shtypjes së butonit, pajisja e frikëson sulmuesin dhe i shkakton dhimbje në muskul, të mjaftueshme për ta çaktivizuar atë. Brenda një deri në dy sekonda, ndodhin spazma e muskujve, dhe për tre ose më shumë sekonda ato shkaktojnë çorientim dhe humbje të kontrollit mbi balancin.
 • Kundër qenve endacakë, pajisja përdor një frekuencë të lartë zëri nga e cila qenët ikin.
WhatsApp
Dërguar