Ofertë!
, ,

Pajisje elektro-shoku në formë të telefonit celular


Pajisje vetë-mbrojtjes së tensionit të lartë e projektuar për mbrojtjen tuaj personale dhe mbrojtjen e pronës suaj nga sulmuesit dhe qentë endacakë.Pajisja duket si një smartphone i zakonshëm, por është një pajisje elektrike.

  • pamje diskrete
  • pajisja shkakton dhimbje  në muskujt, të mjaftueshme për të çaktivizuar sulmuesin ose kafshën agresive
  • fuqi prej 12 milion volt
  • LED dritë
  • nuk punon  si një telefon celular – pajisja është vetëm për vetëmbrojtje
  • dimensionet: 135 mm x 65 mm x 13 mm
  • përdorim  1-4 sekonda. për çaktivizimin e sulmuesit (duke vepruar me dhimbje dhe spazma muskulore)
  • mbrojtje në rast të vjedhjes, sulmit, plaçkitjes etj.

L2450 L3250

WhatsApp
Dërguar