Ofertë!
,

Pajisje elektro-shoku me llambë dore


Pajisje vetë-mbrojtëse me tension të lartë e projektuar për mbrojtjen tuaj personale dhe mbrojtjen e pronës suaj nga sulmuesit dhe qentë endacakë.

 • prodhuar sipas teknologjis ushtarake gjermane
 • LED llambë me një gamë të mbi 100 metra.
 • pajisja shkakton dhimbje  në muskujt, të mjaftueshme për të çaktivizuar një sulmues ose një kafshë agresive
 • goditje elektrike e fuqishme prej 3.8 milion volt
 • 50000W
 • dimensionet: 165mm X 36mm X 28mm
 • Pesha: 180g.
 • Tension të prodhimit: 240KV
 • baterinë e integruar,rrimbushët nëpërmjet kabllit
 • çelësi i sigurisë
 • mbrojtje në rast të vjedhjes, sulmit, plaçkitjes etj.

L2000 L3500

WhatsApp
Dërguar