Ofertë!

Maska mbrojtëse për frymëmarrje – 3 copë për 1200L!


Oferta përbëhet nga 3 copë maskë mbrojtëse për frymëmarrje për një perdorim

Ato ofrojnë mbrojtje të shkëlqyeshme kundër bakterieve dhe grimcave të dëmshme, janë të rehatshme për lëkurën dhe fytyrën, janë me peshë të lehtë dhe mundësojnë frymëmarrje të lehtë.

Janë projektuar për të parandaluar thithjen e substancave të rrezikshme.

  • Madhësia universale, 11.5 x 13.5 cm
  • E butë
  • Pa valvola
  • Ngjyrë të bardhë

Janë komode dhe kanë formë ergonomike, i përshtaten në mënyrë të përkryer fytyrës së përdoruesve.

Siguron mbrojtje nga substancat toksike ose të dëmshme, lëngjet dhe aerosolet (pluhuri i imët, tymi, mjegulla, llak, etj.).

Këto maska ​​mbrojtëse të frymëmarrjes filtrojnë deri në 97% të të gjitha grimcave të rrezikshme.

L1200 L2500

WhatsApp
Dërguar