Ofertë!

Makinë për cigare

L2500

Makinë elektrike për paketimin e cigareve.

Një pajisje kaq e nevojshme për ju që pini duhanin, Falë kësaj makine ju mund te mbështillni duhanin në mënyre tepër të lehtë. Mjafton të vendosni letërn e cigarëse tek tubi, të hidhni duhanin në vendin e posacem dhe të shtypni butonin. Ne pak kohe ju do keni gati cigaren tuaj.

 • Për mbushjen e cigareve klasike me obezitet të zakonshëm
 • Deri në 5 cigare për minutë!
 • Slot duhanit me formë të veçantë
 • Lehtë për t’u përdorur
 • 220V Adaptor i Fuqisë (AC230V ~ 50/60 Hz 0.3A) / Output: DC 7.5 3W
 • Pajisje pastrimi
 • Materiali: plastikë të ngurta dhe të qëndrueshme
 • Përdorimi:Vendosni një cigare bosh në tubin metalik të makinës dhe shkoni deri në fund. Shtyjeni pranverën përpara dhe ngarkoni cigaren me densitetin e dëshiruar të duhanit – presioni rregullohet me një buton – nën presion të fortë cigarja është e mbushur me kapacitetin më të lartë
 • Këshilla:Gjithmonë përdorni duhan të shtrydhur dhe të butë! Nëse duhani lëviz fort ose nuk ecën përpara në përgjithësi, lironi butonin për të parandaluar lëvizjen e pranverës. Cigarja e parë do të jetë më e gjatë se zakonisht sepse tubi metalik është plotësisht i zbrazët. Mbani shtypur butonin derisa cigareta të jetë plotësisht e ngarkuar. Nëse nuk e bëni këtë, pjesa tjetër e duhanit do të thahet dhe cigarja e ardhshme do të jetë e cilësisë së dobët.                                                                                                                    Pas cdo cigare, hiqni duhanin e mbetur nga pjesa e përparme e tubit metalik me dorë. Rekomandohet të bësh 20-25 cigare njëra pas tjetrës dhe pastaj makina për të pushuar për rreth 20 minuta. për një kohë të gjatë dhe jetëgjatësi.
 • dhe duhanpirësit e papërvojë mund ta përdorin makinën për të prodhuar cigare të përkryer në një kohë të shkurtër
 • Përmasat: 15,5 x 7,5 x 7 cm
Sasia:
Kategori: