Ofertë!

Gemei 3107 – Makinë prerëse 3 në 1

L1700

 • 3 pjesë për të formuar vetullat, për prerjet e flokëve, prerjen e qimevë të hundës, veshët e kështu me radhë.
 • Kabllo për mbushje
 • Ideal për udhëtime, kompakt,  lehtë përshtatet në çantë ose qese
 • Koha e tarifimit: 8h
 • Jeta e baterisë me përdorim të pandërprerë: 60min.
 • Sistemi i anti-prerjes
 • Thikë e qëndrueshme inox çeliku  për prerje dhe formim të saktë
 • Këndi ideal për qasje në vendet më të paarritshme
 • I përshtatshëm për shkurtimin e vetullave dhe qimeve të vogla në qafë
 • Përmasat: 13 x 2cm
 • Fuqia: 3W
Sasia:
Kategori: ,