Ofertë!

EX16 Smart Watch – Orë sport e zgjuar

L3900

 • Kjo orë sportive është bërë me material të qëndrueshëm që ju lejon të përballoni deri në 5 ATM
 • Mund të përdoret gjatë dushit, por nuk duhet të zhytësh në ujë për një periudhë të gjatë kohore, si për shembull. në zhytje sepse mund të dëmtohet seriozisht
 • EX 16 ofron funksione të shumta përdorimi, të tilla si hapa të matur, ecje, kalori, dhe disa funksione smartphone si menaxhimi i thirrjeve, SMS dhe njoftimet
 • Ka një alarm dhe një kronometër
 • Versioni i Bluetooth 4.0
 • Gjatësia e rripit 26cm
 • Tensioni i funksionimit 3.0V
 • Modeli i baterisë cr2032
 • Kapaciteti i baterisë 220mAh
 • Sisteme të Përshtatshme: Android 4.4+, Apple iOS 8.0+
 • Funksionet: hapësira, modaliteti i punës, cilësia e gjumit, njoftimi i thirrjeve dhe mesazheve, kalori, alarmi, kronometri, kalendari, ndërveprimet shoqërore
 • ruan të dhënat deri në 15 ditë

 

Sasia:
Kategori: ,