• Mini Tester Alkoli

  L1450 L2200 Porosi →
 • OXIMETER per matjen e pulsit

  OXIMETER per matjen e pulsit
  L2300 L5800 Porosi →
 • ,

  Pajisje elektro-shoku me llambë dore

  L2000 L3500 Porosi →
 • , ,

  Pajisje elektro-shoku në formë të telefonit celular

  L2450 L3250 Porosi →
 • Pajisje për pastrim të veshëve pa tel

  L2350 L3500 Porosi →
 • , , ,

  Pajisje ultrasonike për trajnim + mbrojtje nga qentë agresive

  L1700 L2900 Porosi →
 • ,

  Pajisje vetë-mbrojtëse kundër qentë endacakë dhe sulmuesve

  L1700 L2450 Porosi →
 • Power Bank rimbushje me energji diellore – mbush deri në 2 herë baterinë tuaj!

  L2000 L3500 Porosi →
 • ,

  Remote Brite Light – llambë pa tel me telekomandë

  L1850 L3200 Porosi →
 • , , , , , , ,

  Riddex Pest – Pajisja elektrike kundër dëmtuesve 1+1 Falas!

  Riddex Pest – Pajisja elektrike kundër dëmtuesve
  L1500 L4000 Porosi →
 • ,

  Shirit Ndriçimi LED,dritë më të fuqishme dhe më të mirë në shtëpin tuaj! 5 m , 16 ngjyra me komandë !

  L2250 L3500 Porosi →

Po shfaqet 16–26 nga 26 përfundime gjithsej

WhatsApp
Dërguar